Black Dream

Toimiva ratkaisu tilanteisiin, joissa vaaditaan viihtyisyyttä ja turvallisuutta

Tarvitsetko laadukkaan ja tilavan ratkaisun työreissulle tai vapaa-aikaan? Mercedes-Benz Sprinterissä yhdistyvät pakettiauton iso tavaratila ja henkilöautomainen ajomukavuus ja turvallisuus. Tilavassa ohjaamossa matkustusmukavuus ja viihtyvyys ovat aivan omaa luokkaansa. Korkeatasoisen varustelun ansiosta edes pitkät matkat eivät tunnu vastenmielisiltä, vaan yhteisestä ajasta voidaan ottaa kaikki irti.

Huippuvarustellusta autosta löytyvät mm. jääkaappi, mikro, DVD-soitin ja näyttö matkustajille, navigaattori kuljettajalle, huippulaatuinen audiojärjestelmä ja kaukosäätimellä ohjelmoitava led-ohjaamovalaistus. Myös 230v tarvitsevien verkkovirtalaitteiden käyttö onnistuu tehokkaalla muuntajalla. Auto on loistava ratkaisu vapaa-ajan toimintaan, kuten esimerkiksi polkupyörä- tai melontaretkelle. Myös liike- ja kokousmatkat sujuvat mukavasti isossa matkustamossa keskustellen.

Ota yhteyttä!

Takaisin

Katso kuvat:

Bisnes

Yhdistä tehokkuus, mukavuus ja matkanteko. Kokous onnistuu tilavassa ja hyvin varustellussa matkustamossa virvokkeiden kera.

Viihde

Huippulaatuinen audiojärjestelmä takaa tunnelman ja virittää matkustajat juhlatunnelmaan.

Perhe

Tilojen maksimoitua tehokäyttöä ja turvallisuutta pidemmällekin perhereissulle.

Matkailu

Korkeatasoinen varustelu varmistaa matkustusmukavuuden niin ohjaamossa kuin matkustamossa. Laajan tavaratilan ansiosta mukaan mahtuu harrastus- ja vapaa-ajan varusteet koko ryhmälle.